Επικοινωνία (+30) 210 2224884 | info@bitamin.gr

Το γραφείο μας / Ιστορικό

Λίγα λόγια για το γραφείο μας

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με πολύχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία στην προώθηση εταιρειών. Έχοντας άριστη γνώση του χώρου της τεχνολογίας στους τομείς σχεδιασμού και ανάπτυξης εταιρικών ιστοσελίδων.

Η Βitamin web team δημιουργήθηκε το 2003. Το γραφείο μας παρείχε ως κύρια υπηρεσία την ανάπτυξη εταιρικών ιστοσελίδων από την έναρξή του. Γνωρίζοντας ότι είναι το μέλλον στη διεθνή και εγχώρια επικοινωνία και διαφήμιση περνάει μέσα απο το Internet επένδυσε σε ανάπτυξη λογισμικού ικανό να καλύψει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις .

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διαδικτυακή και έντυπη προβολή επιχειρήσεων.

Δραστηριοποιούμαστε στο σχεδιασμό εταιρικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, προώθηση και βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων και προώθηση στα κοινωνικά δικτύαΤο γραφείο απο τις αρχές του 2010 παρέχει υπηρεσίες φωτογράφησης Oneshot και σε 360 μοίρες για προϊόντα που προορίζονται για διαδικτυακή ή έντυπη απεικόνιση (ηλεκτρονικά καταστήματα ή προϊοντικούς καταλόγους). Aναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι και ο σχεδιασμός συσκευασίας και branding.

Η Bitamin παρακολουθεί τις εξελίξεις και παρέχει υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ψηφιακού μας κόσμου.

Έχουμε τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις ιδέες για να... καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί Bitamin;

Μια εταιρία για να παραμένει ελκυστική και ανταγωνιστική στην αγορά χρειάζεται ενίσχυση και ανανέωση, όπως ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται βιταμίνες για να διατηρήσει την ενέργεια και τη δυναμή του.

Επιθυμώντας να υλοποιήσουμε την παραπάνω ιδέα και να καλύψουμε τις όποιες ανάγκες στους παραπάνω τομείς, γεννήθηκε και το όνομα του γραφείου μας, ψηφιακή βιταμίνη. Τα συστατικά των υπηρεσιών μας είναι η υποστήριξη και η ανανέωση, ενώ τα βασικά χαρακτηριστικά του γραφείου μας είναι η ανάπτυξη και η συνεχής αναζήτηση νέων και καινοτόμων ιδεών.


Bit: (binary digit)


Είναι το πρώτο συνθετικό του ονόματος μας. Το δυαδικό ψηφίο που μπορεί να είναι 0 είτε 1. Πολλαπλάσια του είναι το kilobit, megabit, gigabit.